hotel       vrije data       restaurant       arrangementen       seminaries       kadobon       foto's       contact      

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be




Het vertrouwen van Michelin hebben we, wij hopen ook op het Uwe ...

Seizoensmenu

Bib gourmand
Door de michelingids erkend sinds 2014
Geserveerd per tafel.


Terrine van lam, zongedroogde tomaten en pesto
Of
duo van gepaneerde verrassende Belgische kazen
op een mengeling van kruiden
------

Kervelsoep met witte pens van Nassogne
Of
Asperges a la flamande

supplement 3 euros

------

Roodbaars op groene asperges met gestoofde paprika
krielaardappeltjes, jus van grijze garnalen overstrooid met parmezaanse kaas
Of
Onglet van Agnus rund, bordelaise saus met esjalotten
bloemkool in bechamelsaus, aardappelkroketjes
------

Kaasbordje geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht
( supplement 5 euros )
Of
Mousse van callebaut chocolade met advocaat.
------

menu 3 gangen : 34.00
Menu 4 gangen* : 37.00
Wijnformule + 25.00
------------------------------------------------------------

Paasmenu

Enkel geserveerd per tafel



Gemarineerde zalm met een komkommersalade
------

Asperges a la flamande
------

Sorbet van citroen met stukjes gekonfijte citroen
------

Klassieke lamskroon, puree van wortel, gegratineerde tomaat,
graankorrelmosterdsaus, aardappelgratin met orvalkaas
------

Oude brokkelkaas 40 maanden gerijpt
------

De eerste aardbeien klassiek Romanoff
------

Menu 4 gangen 45.00
- Zalm OF asperges / sorbet / Lams / Kaasassortiment OF aardbeien -
Verrassende wijnformule prestige + 30.00

Menu 6 gangen 55.00
Verrassende wijnformule prestige + 45.00
------------------------------------------------------------

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be