hotel
vrije data
restaurant
arrangementen
seminaries
kadobon
foto's
contact
![]() ![]()
Seizoensmenu
Bib gourmand Door de michelingids erkend sinds 2014 Geserveerd per tafel. Terrine van lam, zongedroogde tomaten en pesto Of duo van gepaneerde verrassende Belgische kazen op een mengeling van kruiden ------ Kervelsoep met witte pens van Nassogne Of Asperges a la flamandesupplement 3 euros ------ Roodbaars op groene asperges met gestoofde paprika krielaardappeltjes, jus van grijze garnalen overstrooid met parmezaanse kaas Of Onglet van Agnus rund, bordelaise saus met esjalotten bloemkool in bechamelsaus, aardappelkroketjes ------ Kaasbordje geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht ( supplement 5 euros ) Of Mousse van callebaut chocolade met advocaat. ------ menu 3 gangen : 34.00 Menu 4 gangen* : 37.00 Wijnformule + 25.00 ------------------------------------------------------------
Paasmenu
Enkel geserveerd per tafel Gemarineerde zalm met een komkommersalade ------ Asperges a la flamande ------ Sorbet van citroen met stukjes gekonfijte citroen ------ Klassieke lamskroon, puree van wortel, gegratineerde tomaat, graankorrelmosterdsaus, aardappelgratin met orvalkaas ------ Oude brokkelkaas 40 maanden gerijpt ------ De eerste aardbeien klassiek Romanoff ------ Menu 4 gangen 45.00 - Zalm OF asperges / sorbet / Lams / Kaasassortiment OF aardbeien - Verrassende wijnformule prestige + 30.00 Menu 6 gangen 55.00 Verrassende wijnformule prestige + 45.00 ------------------------------------------------------------ Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7 Reservatie 061 / 41 69 65 info@ancienhopital.be![]() |