hotel       vrije data       restaurant       arrangementen       seminaries       kadobon       foto's       contact      

Gesloten op dinsdagavond, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be




Het vertrouwen van Michelin hebben we, wij hopen ook op het Uwe ...

stropersmenu

Niet beschikbaar op vrijdag- en zaterdagavond


Pate van everzwijn en bosbesjes met uienconfiture
Of
Soep van pompoen met spekjes uit Nassogne
------

Worst van hinde gemaakt door beenhouwer André
gestoofd witlof, gebakken champignons aardappelkroketjes
Of
Gebakken slibtongetjes overstrooid met handgepelde garnalen
gepersilleerde aardappelen, gegratineerd tomaatje
Supplement 5euro
------

3 kazen geaffineerd door kaasmeester Van Tricht
Of
creme brulee
------

Menu 2-gangen 24.00
Menu 3-gangen 29.00
------------------------------------------------------------

Seizoensmenu

Bib gourmand
Door de michelingids erkend sinds 2014
Geserveerd per tafel.


Gemarineerde zalm op fijngesneden uienmengeling, graankorrelmosterd, dille en tomaten
Of
Gerookte ham van everzwijn, opgelegde rode biet, kroketje van parmezan
zalm - forel - paling
------

Soepje van pompoen met spekjes
Of
Vissoepje met gebakken sint jakobsnootjes en handgepelde grijze garnalen +6 euros
------

Bil van hinde, pittig pepersausje met cognac
rode kool naar moeders recept, appeltje gegaard in calvados
gevuld met veenbessen, gestoofde aardappel, puree van wortel met komijnzaad
Of
Filet van snoekbaars op gestoofde najaarsgroenten met curry,
kruidige aardappelpuree
------

Kaasbordje geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht
( supplement 5 euros )
Of
warm soepje van bosvruchten,vanille ijs
stukje chcocolade brownie
------

menu 3 gangen : 33.00
Menu 4 gangen* : 37.00
Wijnformule + 25.00
------------------------------------------------------------

Hubertusmenu

Enkel geserveerd per tafel



Mousse van eend
schaafsel van foie gras chips van ham, brioche.
------

Slibtongrolletjes op spinazie met hollandaisesaus
------

Uiensoepje met bouillon van hinde overstrooid met orvalkaas
------
Filet van hinde
klassieke rode wijn peer met veenbesjes
gebakken boschampignons, aardappelgratin met herfsttruffel
------

Topkaas uit Beieren met zomerse alpenbloemen
------

La dame Blanche anno 1825
------

Menu 4 gangen 45.00
- Mousse OF tongrolletjes / Bouillon / Hindefilet / Kaas OF Dame Blanche -
Wijnformule prestige + 30.00

Menu 6 gangen 55.00
Wijnformule prestige + 45.00
------------------------------------------------------------

Gesloten op woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be