hotel       vrije data       restaurant       arrangementen       seminaries       kadobon       foto's       contact      

Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be




Het vertrouwen van Michelin hebben we, wij hopen ook op het Uwe ...

Seizoensmenu

Bib gourmand
Door de michelingids erkend sinds 2014
Geserveerd per tafel.


Gemarineerde zalm,
een kruidenmengeling met tomaten, toast met look
Of
Wildpaté , van beenhouwer André met klassieke garnituren
------

Pompoensoepje met spekblokjes
------

Filet van hinde,
rode kool naar moeders recept, gevuld appeltje,
aardappelkroketjes, sausje met porto en esjalotte
Of
Zeetong ’meuniere’
gegratineerd tomaatje gevuld met ratatouille,
pomme duchesse aardappel.

+ 3 euros

------

Kaasbordje geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht

+ 5 euros

Of
Sabayon met amaretto en vanille-ijs.
------

menu 3 gangen : 37.00
Menu 4 gangen* : 40.00
------------------------------------------------------------

Hubertusmenu

Geserveerd per tafel


’Coppa’ van everzwijn,
geschaafde herfsttruffel, tomatenblokjes en olijfolie van topkwaliteit
------

Sint jakobsnootjes op julienne van prei
een sausje van grijze noordzeegarnalen.
------

Wildbouillon en een brunoise van groentjes
------

Filet van reebok,
gebakken boschampignons, gestoofd witlof,
aardappelgratin met orvalkaas, rode wijnpeer met veenbessjes.
------

Lola Montes alpenkaas uit Bayern
------

Warm soepje van bosvruchten
chocolade ijs gerold in geroosterde amandelschilfers
------

Menu 4 gangen 47.00

- coppa OF sint jakobsnootjes / bouillon / reebok OF zeetong / Kaas OF dessert


Menu 6 gangen 55.00
------------------------------------------------------------

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be