hotel       vrije data       restaurant       arrangementen       seminaries       kadobon       foto's       contact      

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be




Het vertrouwen van Michelin hebben we, wij hopen ook op het Uwe ...

Seizoensmenu

Bib gourmand
Door de michelingids erkend sinds 2014
Geserveerd per tafel.


Paté gemaakt door beenhouwer André met klassiek garnituren
augurk, uienconfiture, notentoast
Of
Tomaten met buffelmozzarella, olijven en basilicum
------

Soep van paprika met een oosters tintje
Of
Kroket van grijze garnalen op een tartaar van tomaat ei en handgepelde grijze garnaal

+ 4 euros

------

Forel uit de oven met kruidenboter op ratatouille, koude aardappelsalade met bieslook.
Of
Gebakken kalf, een sausje met parijse champignons
Boontjes met spek, gebakken krielaardappeltjes overstrooid met parmezaanse kaas
------

Kaasbordje geaffineerd door Kaasmeester Van Tricht

+ 5 euros

Of
Aardbeien op de klassieke wijze romanoff
------

menu 3 gangen : 34.00
Menu 4 gangen* : 37.00
------------------------------------------------------------

Hubertusmenu

Geserveerd per tafel


Carpaccio van licht gerookte runderlende, oude brokkelkaas en notensla
------

Gebakken slibtongetje meunière
------

Zomerse gazapacho
------

Langzaam gegaarde tournedos, bordelaise saus met esjalotte
gefrituurde aardappelwedges, tomaatjes uit de oven, broccoli
------

Trio van Belgische kazen
------

Koud soepje van witte chocolade
met amandelen en kersen met pistache - ijs.
------

Menu 4 gangen 45.00

- Carpaccio OF slibtong / sorbet / tournedos / KaasasOF dessert


Menu 6 gangen 55.00
------------------------------------------------------------

Gesloten op dinsdag, woensdag en donderdag
Kamer met ontbijt 7/7 - groepen 7/7
Reservatie 061 / 41 69 65
info@ancienhopital.be